Palvelut

Tarjoamme korkealaatuisia mediapalveluita tarpeidesi mukaan. Ammattitaitomme, visuaalinen silmämme ja tinkimättömyys parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi on työmme perusta. Pystymme luomaan tarinasi alusta alkaen sisältäen konsepti-, strategia, sisältösuunnittelun ja kuvakäsikirjoitukset aina lopulliseen valmiiseen tuotteeseen saakka. Onko Sinulla joku idea mielessä? Anna meidän tehdä siitä todellisuutta!

3d

3D-animaatio ja -mallinnus – Liikkuva 3D-grafiikka – Photogrammetry – Valaisu ja materiaalit – Efektit ja simulaatio

Meidät tunnetaan erityisesti 3D-ammattilaisina. Tarvitsitpa sitten 3D-animaatioita, 3D-mallinnusta tai liikkuvaa 3D-grafiikkaa, meiltä saat tarvitsemasi – ja vielä vähän enemmän. Hallitsemme erinomaisesti myös photogrammetryn sekä erilaiset 3D-efektit ja -simulaatiot. Uskomme vahvasti 3D:n voimaan ja sen rajattomiin mahdollisuuksiin.

2d

2D-animaatio – Liikkuva 2D-grafiikka – Komposointi – Infografiikka – Hahmot

Hallitsemme niin näyttävät 2D-animaatiot kuin liikkuvan 2D-grafiikankin. Kun haluat kiteyttää viestisi tehokkaasti yhteen kuvaan, toteutamme toiveesi infografiikan keinoin. Myös 2D-hahmojen luominen onnistuu meiltä käden käänteessä.

Digitaaliset ratkaisut

Modernit verkkototeutukset – Interaktiiviset kampanjasivut – 3D-verkkosovellukset – Virtuaalitodellisuuden (VR) sovellukset – VR 360 -tilat mobiililaitteille – VR-videoiden toteutus

Haluatko rikkoa rajoja ja kokeilla jotain täysin uutta ja erilaista? Tutustu tekemiimme moderneihin verkkototeutuksiin ja virtuaalitodellisuuden sovelluksiin. Saat meiltä VR 360° -tiloja kaikille laitteille ja toteutamme puolestasi myös VR-videoita. Rikotaan rajoja yhdessä.

Kuvitus

Graafinen suunnittelu ja kuvitus – Konseptisuunnittelu ja -taide – Visuaalinen identiteetti

Jos tarvitset tarinallesi visuaalista toteuttajaa, ota meihin yhteyttä. Teemme graafista suunnittelua sekä kuvitusta digitaalisiin- sekä print-ympäristöihin . Myös konseptisuunnittelu ja -taide luonnistuvat meiltä ensiluokkaisesti.

Videotuotanto

Videokuvaaminen – Editointi – Värimäärittely – Valokuvaus

Meillä on yhteensä yli 20 vuoden kokemus videotuotannosta ja valokuvauksesta. Saat meiltä aina viimeistellyt materiaalit, eli huolehdimme videoiden ja kuvien editoinnista sekä värimäärittelystä puolestasi. Pitkä kokemus tarinankerronnasta mahdollistaa konsepti- ja tarinansuunnittelun sekä käsikirjoitukset ideoidesi pohjalta!

Aloitetaan yhteistyö!

Työskentelemme niin vasta alkunsa saaneiden organisaatioiden kuin jo mainetta niittäneiden brändien kanssa,
luovasti, joustavasti ja aina asiakaslähtöisesti.

Ota yhteyttä